De inholland introweek

Inholland introweek

18/08/2022

Al vier jaar zijn we betrokken bij de introweek van Hogeschool Inholland Haarlem. Zij verzorgen altijd één avond gedurende de introweek het diner voor de nieuwe studenten. Om de avond een beetje aan te kleden zijn wij in 2019 gevraagd om plaatjes te komen draaien. Dit plaatjes draaien werd al snel veel meer dan dat. 

Inholland social introweek 2020

In 2020 kon door de coronacrisis de introweek niet doorgaan zoals Inholland het eerst voor ogen had. Om hun nieuwe studenten toch een beetje warm te maken voor de nieuwe school en stad werden wij benaderd. In een zestal video’s zijn we als reporters met een cameraploeg langs alle hoogtepunten van de stad gegaan. Zie hier het resultaat!

Inholland introweek 2021

We mochten weer fysiek bij elkaar komen, maar helaas wel met restricties. Vanuit Inholland kregen we de vraag of we een drie kwartier durende spelshow konden ontwikkelen. Deze spelshow moesten we dan vervolgens in twee dagen zeven keer achter elkaar uitvoeren. 

Bij binnenkomst op het middenplein van Inholland kregen de studenten van ons een ballon. Aan de hand van de kleur van deze ballon moesten de studenten plaats nemen aan een tafel. Op deze manier ontstonden er verschillende teams. 

Nu was het tijd om te beginnen met de spelshow. Door het beantwoorden van quizvragen en uitvoeren van opdrachten konden de teams punten verdienen. De grand finale werd gespeeld met het Karaoke Rad. Het team dat het beste het gedraaide liedje karaookte ging er vandoor met de meeste punten! 

Na drie kwartier stonden de studenten met hernieuwde energie en een grote glimlach weer buiten.

Inholland introweek 2022

Na het succes van de spelshow van 2021 was het ook dit jaar weer raak. Het enige verschil was dat de studenten dit jaar te eten kregen.

Share This