IS EVERYBODY NOG EEN BEETJE HAPPY!?

Entertainment

IS EVERYBODY NOG EEN BEETJE HAPPY!?

Entertainment

Veerplas foto-moment

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit waardoor jouw publiek, personeel of bezoekers een geweldige ervaring met elkaar kunnen delen? Dan zoek jij naar entertainment in zijn puurste vorm. Bingo’s, pubquizzen, karaoke-party’s en meer; wij zijn er mee geboren (niet letterlijk natuurlijk).

ZO GAAN WE HET DOEN

STAP 1. KENNISMAKING

Voordat we in alle enthousiasme vorm gaan geven aan het entertainment van jouw evenement, maken we graag kennis met je om jouw bedrijf/merk, de mensen, het budget en de doelstellingen. Hierop passen wij de grappen en inhoud van een bingo, quiz of spelshow aan.

STAP 2. HET PLAN

Als wij alles in huis hebben om te beginnen, gaan wij, je raad het niet, beginnen met de invulling van het entertainment. Wij werken ons plan uit en checken nog een laatste keer met jou of het is wat je voor ogen hebt. Zo zorgen we ervoor dat we het beide eens zijn over hoe de optimale beleving voor de doelgroep eruitziet.

STAP 3. DE SHOW

Nu is het tijd om te knallen! Wij halen alles uit de kast om de aanwezigen een legendarische avond/middag/ochtend/nacht te geven die zij nooit meer zullen vergeten.

STAP 4. NAGENIETEN

Om er zeker van te zijn dat iedereen nog lekker lang met elkaar kan nagenieten, nemen wij onze polaroidcamera mee en delen foto’s uit met een leuke verassing erop!

Alle ballen verzamelen!

De legendarische bingo show

Wij hebben een bingorad en die draait rond en rond en rond. Nouja je snapt het wel. 60 tot 90 minuten vermaken wij het publiek met de lekkerste plaatjes, de leukste nummers (bijv. nummer 1, 12, 26 en natuurlijk – summer of – 69), humor en interactie! Een bingo show is perfect als jij opzoek bent naar entertainment waarbij IEDEREEN mee kan doen.

Blue bayou bingo!

vraag 2.5 wat deed kuifje als beroep?

de legendarische (pub)quiz show

Ben je toe aan meer competitie en wil je de winnaar niet aan het lot over laten? Dan is een legendarische quizshow precies wat jij nodig hebt. Van intro tot outro vullen wij deze 90 tot 120 minuten durende show met minigames en knettergekke vragen en dat compleet in jouw bedrijfs-/merkidentiteit.

 

De feestbus van Inholland op bezoek bij nieuwe studenten!

JAAAAAA LAAAA LAAAA LALALA LAAAAAAA LALALA LAAAA

ka ka ka karaoke!

Wie gaat er de sterren van de hemel zingen en wie zingt er liever mee in groepsverband? Als het op interactie aankomt werkt er (bijna) niks zo goed als karaoke. Wij zorgen ervoor dat iedereen lekker is opgewarmd en daarna is iedereen vrij om een plaatje naar keuze aan te vragen!

Fun fact: Karaoke is de perfecte ‘ice-breaker’ omdat iedereen (na een klein beetje overtuigen) wel een plaatje durft te zingen en daardoor uit hun comfort-zone durven te stappen!

 

ABT online spelshow met meer dan 300 deelnemers!

IK WIL GEWOON DAT MIJN PUBLIEK NOOIT MEER OPHOUDT MET DANSEN.

DJ'S DE SCHUURBRUURS

Waar zijn de schuurbruurs ontstaan? In een schuur natuurlijk! Samen met een meegebrachte DJ brengen wij jouw publiek op hol met het genre naar keuze, al krijgt 00’s van ons altijd de voorkeur!

Mogelijkheden zijn:

– Silent disco (met hoofdtelefoons)
– Hype up disco (verkleedkleding en bizar veel energie)

 

 

Dj trio de veerplas

DIT WORDT ‘M NIET MANNEN…

LIEVER GROTER OF KLEINER UITPAKKEN?

Een bingo met karaoke of een pubquizshow met een dj-act? Voor ons is geen een opdracht hetzelfde, dat is ook de reden dat we liever eerst contact met je hebben voordat we over gaan op een officeel voorstel. Stuur ons een berichtje en dan plannen we zo snel mogelijk een bel-afspraak met je in! (teamsen kan natuurlijk ook, sterker nog dat vinden wij alleen nog maar gezelliger).

   

  De Inholland introweek. Wij presenteren: Het karaokerad!

  Laten we een feestje bouwen!

  Ben je klaar voor actie of wil je ons eerst nog even leren kennen? Hoe dan ook, we kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

  Lekker kletsen

  +31 6 19043123

  Lekker mailen

  Laat je liever ons het tempo bepalen? Laat dan de broodnodige gegevens achter en dan nemen wij binnenkort contact met je op!

   zin in content?

   Share This