OVER ONS

De een is de koning van de discotheek en de ander professioneel moppentapper in spe, maar samen vormen wij het legendarische entertainment duo ‘Kenneth en Andor’. Met onze kwalitatief hoogstaande flauwekul laten wij vrijwel iedereen huilen van het lachen.

Andor Zandberg

Andor Zandberg

Business & Content

Hallo lieve mensen, mijn naam is Andor Zandberg. Ze noemen mij ook wel de gangmaker van ons legendarische duo. Ik heb een passie voor sfeercreatie en zorg altijd voor een lach op een ieders gezicht. Als entertainer sta ik graag op het podium, maar persoonlijk contact met het publiek vind ik misschien nog wel leuker. Mijn alter ego ‘Delano de wit’ houdt wel van een pilsje maar zelf drink ik liever een baco! Ik ben het voornaamste aanspreekpunt en ik kan niet wachten om een mailtje of insta dm van jullie te ontvangen!

Kenneth Lange

Creative & Design

Hoi! Ik ben Kenneth en ik ben het creatieve brein van dit legendarische entertainment duo. Met mijn ruime muzieksmaak zorg ik voor de lekkerste hitjes tijdens alle evenementen en activiteiten. Ik heb een passie voor (bewegend) beeld en geluid en neem meestal ook de leiding in het creëren van content. Ik heb een vrij ruim en divers repertoire aan typetjes, maar op aanvraag creëer ik binnen no-time een nieuwe voor je! 

Share This