Wie zijn jullie nou eigenlijk?

Over ons

Lang, lang, lang geleden...

onze origin story

Het was augustus 2017 en Kenneth en Andor hadden zich beiden opgegeven als begeleiders van de introweek van hun opleiding Media en Entertainment Management. Andor, met al een jaar ervaring als begeleider, wilde zijn status als gangmaker en sfeerbeheerder van de introweek ook dat jaar graag in stand houden. Kenneth, die geen idee had van het bestaan van Andor, had zich hetzelfde voorgenomen. 

Toen ze van elkaar opmerkten dezelfde rol te ambiëren, keerden ze zich al snel tegen elkaar. Er ontstond rivaliteit tussen de heren. Elk moment dat het even kon probeerden ze de aandacht bij de ander weg te trekken. Alle typetjes, liedjes, trucjes en grappen werden uit de kast getrokken, om maar in de spotlight te staan. 

Twee dagen van concurrentiestrijd gingen voorbij. Toen Andor op de derde dag zijn diabolo tevoorschijn haalde gaf Kenneth het op. In al die tijd hadden ze nog geen woord met elkaar gewisseld, dus Kenneth stapte op Andor af: “Ik geef het op, je hebt gewonnen”. Ze raakte aan de praat en bleken eigenlijk verdomd veel op elkaar te lijken. “Wat nou als we onze krachten bundelen?” 

Het eerste grote succes voor het duo was op de Honkbalweek Haarlem. Als verkopers van gekoelde drankjes entertainde ze het publiek voor, tijdens en na de wedstrijden. Op de eerste dag nog gewoon in bedrijfskleding, maar op dag drie uitgedost in telkens een andere outfit.

Na het succes van de honkbalweek is het balletje gaan rollen en vandaag de dag kennen we de mannen als Het Legendarische Entertainment Duo Kenneth en Andor. Ze ontdekten dat ze samen het talent hadden om evenementen van ‘oke’ naar legendarisch te maken. Inmiddels hebben ze vele entertainment shows op hun naam staan. Zo zijn ze te boeken als presentatoren, presenteren ze uniek pubquiz-, bingo- en spelshows en ontwikkelen ze de leukste entertainmentconcepten voor op uw evenement.

Hun ultieme droom? Een uitverkochte Afas live tot de nok gevuld met biertafels en joelende mensen en dan… De grootste Bingoshow van Nederland. 2025? 2026? Wie zal het zeggen, maar één ding weten ze zeker; die show gaat er komen.Laten we een feestje bouwen!

Ben je klaar voor actie of wil je ons eerst nog even leren kennen? Hoe dan ook, we kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Lekker kletsen

+31 6 19043123

Lekker mailen

Laat je liever ons het tempo bepalen? Laat dan de broodnodige gegevens achter en dan nemen wij binnenkort contact met je op!

    zin in content?

    Share This