Laat je enthousiasme aan je bezoekers overkomen met

Concepten

WIL JE ECHT, ECHT INDRUK MAKEN OP JE BEZOEKERS?

Concepten

Als je ervoor wil zorgen dat je klanten, collega’s, bezoekers of zelfs familieleden echt een onvergetelijke ervaring meemaken, is het inzetten van een gepersonaliseerd entertainment concept de beste keuze voor jou.

Wellicht heb je zelf al een idee wat jij graag terug wil zien op jouw evenement, maar natuurlijk kunnen wij ook iets passends voor jouw evenement bedenken. Jij vertelt ons gewoon wat het evenement gaat inhouden en wij gaan de ‘denktank’ in om een legendarisch concept te ontwikkelen.

Niet tevreden over het concept? Dan zit je ook nergens aan vast!

Deelnemers klaar? Rammen maar!

De Angercontainer

Wil jij erachter komen waar de pijnpunten bij jouw personeel zitten terwijl je ze een legendarische ervaring bezorgt? Dan is de Anger Container HET concept wat perfect bij jouw evenement past. Door met jouw bezoekers in gesprek te gaan komen we erachter wat hen frustreert! Deelnemers kunnen al hun woede/frustratie kwijt door oud servies kapot te slaan in meer dan 1000 stukjes. Op dit servies schrijven zij hetgeen wat zij uit zich willen slaan.

Dit concept doet het volgende met jouw publiek:

 • Opluchting
 • Opwinding
 • Ontlading
De anger-container, een concept dat wij zelf opgezet en geleverd hebben!

Met piepende banden het feest op de stoep

de partybus

Geen zin om naar een feestje toe te gaan? Dan komt het feest toch gewoon naar jou toe!? Binnen no time toveren wij onze bus om naar een partybus met een dikke geluidsinstallatie, sfeervolle feestverlichting, een rookmachine en natuurlijk een confetti-kanon. Met verschillende show & spelelementen zoals beerpong, karaoke en lotto-weekend-millionair rijden wij een 100% feestgarantie recht voor jouw deur!

Dit concept doe het volgende met jouw publiek:

 • Laat ze perplex staan
 • Ultieme verassingselement
 • Nooit meer vergeten van jouw brand

 

De feestbus van Inholland op bezoek bij nieuwe studenten!

geef je bezoekers het allermooiste cadeau:

gepersonaliseerde spelshow

Een spelshow die precies is ingericht op jouw bedrijf, merk of mensen. Dat kan door quizzen, spellen of door interactieve opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Hou jij van entertainment, en hou jij van GROOTS? Dan is dit het concept wat jij moet hebben op OF als jouw evenement. 

Dit concept doe het volgende met jouw publiek:

 • Verbinding door de ultieme teambuilding activiteit 
 • Verhalen meemaken die ze aan de keukentafel niet geloven
 • Mega veel kennis over jouw bedrijf opdoen

 

ABT online spelshow met meer dan 300 deelnemers!

Beweeg met de doelgroep mee!

De multifunctionele bakfiets

Een entertainment concept wat je kan verplaatsen of ergens makkelijk neer kan zetten en wat een echte ‘eyecatcher’ is? Dan is onze verplaatsbare bakfiets precies wat jij zoekt!

Dit concept doe het volgende met jouw publiek:

 • Meebewegen met de doelgroep/ veplaatsbaar 
 • Makkelijk aan te passen op eigen branding en dus meer merkbeleving
 • De bakfiets kan omgebouwd worden van marktkraam tot bingobak(fiets) tot disco-machine.

 

tijdelijke bakfietsfoto

maar, maar, maar kunnen jullie ook wat anders?

gepersonaliseerd concept

Natuurlijk denken wij graag met je mee of ontwikkelen wij speciaal voor jou een gepersonaliseerd concept. Vertel ons wat de gelegenheid is, wie jouw bezoekers zijn, wat het doel is van het evenement/entertainment en dan gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van een concept dat echt alleen op jouw evenement uitgevoerd kan worden (dat is toch krankzinnig vet!?). Stuur ons een berichtje en dan plannen we zo snel mogelijk een belafspraak met je in! (Zoomen of Teamsen kan natuurlijk ook, sterker nog dat vinden wij alleen nog maar gezelliger)

   

  De Inholland introweek. Wij presenteren: Het karaokerad!

  klaar voor actie?

  Ben je klaar voor actie of wil je ons eerst nog even leren kennen? Hoe dan ook, we kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

  Lekker kletsen

  +31 6 19043123

  Lekker mailen

  Laat je liever ons het tempo bepalen? Laat dan de broodnodige gegevens achter en dan nemen wij binnenkort contact met je op!

   zin in content?

   Share This