Laat je enthousiasme aan je bezoekers overkomen met

Concepten

WIL JE ECHT, ECHT INDRUK MAKEN OP JE BEZOEKERS?

Concepten

Als je ervoor wil zorgen dat je gasten, collega’s, bezoekers of zelfs familieleden echt een onvergetelijke ervaring meemaken is het inzetten van een gepersonaliseerd entertainment concept de beste keuze voor jou.

Wellicht heb je zelf al een idee van wat jij graag terug wil zien als of op jouw evenement, maar natuurlijk kunnen wij ook iets passends voor jouw evenement bedenken. Jij verteld ons gewoon wat het evenement gaat inhouden en wij gaan de ‘denktank’ in om een legendarisch concept te ontwikkelen.

Niet tevreden over het concept? Dan zit je ook nergens aan vast!

Deelnemers klaar? Rammen maar!

De Angercontainer

Wil jij weten waar de pijnpunten bij jouw personeel zitten? Terwijl je ze een legendarische ervaring bezorgt? Dan is de angercontainer HET concept wat perfect bij jouw evenement past. Deelnemers kunnen al hun woede/ frustratie kwijt door oud service kapot te slaan in meer dan 1000 stukjes. Op dit service schrijven zij hetgeen wat zij uit zich willen slaan.

Dit concept doet het volgende met jouw publiek:

 • Opluchting
 • Opwinding
 • Ontlading
De anger-container, een concept dat wij zelf opgezet en geleverd hebben!

Met piepende banden het feest op de stoep

de partybus

Geen zin om naar een feestje toe te gaan? Dan komt het feest toch gewoon naar jou toe!? Binnen no time toveren wij onze bus om naar een partybus met een dikke geluidsinstallatie, sfeervolle feestverlichting, een rookmachine en natuurlijk een confetti-kanon. Met verschillende show & spelelementen zoals beerpong, karaoke en lotto-weekend-millionair rijden wij een 100% feestgarantie recht voor jouw deur!

Dit concept doe het volgende met jouw publiek:

 • Laat ze perplex staan
 • Ultieme verassingselement
 • Nooit meer vergeten van jouw brand

 

De feestbus van Inholland op bezoek bij nieuwe studenten!

geef je bezoekers het allermooiste cadeau:

gepersonaliseerde spelshow

Een spelshow die precies is ingericht op jouw bedrijf, merk of op jouw mensen. Dat kan door quizzen, spellen of door interactieve opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Hou jij van entertainment, en hou jij van GROOTS? Dan is dit het concept wat jij moet hebben op of als jouw evenement. 

Dit concept doe het volgende met jouw publiek:

 • Verbinding door het ultieme teambuilding activiteit 
 • Verhalen meemaken die ze aan de keukentafel niet geloven
 • Megaveel kennis over jouw bedrijf opdoen

 

ABT online spelshow met meer dan 300 deelnemers!

maar, maar, maar kunnen jullie ook wat anders?

gepersonaliseerd concept

Natuurlijk denken wij graag mee of ontwikkelen wij speciaal voor jou een gepersonaliseerd concept. Vertel ons wat de gelegenheid is, wie jouw bezoekers zijn, wat je doel is van het evenement/ entertainment en dan gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van een concept dat echt alleen op jouw evenement uitgevoerd kan worden (dat is toch krankzinnig vet!?). Stuur ons een berichtje en dan plannen we zo snel mogelijk een bel-afspraak met je in! (teamsen kan natuurlijk ook, sterker nog dat vinden wij alleen nog maar gezelliger)

   

  De Inholland introweek. Wij presenteren: Het karaokerad!

  klaar voor actie?

  Ben je klaar voor actie of wil je ons eerst nog even leren kennen? Hoe dan ook, we kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

  Lekker kletsen

  +31 6 19043123

  Laat je liever ons het tempo bepalen? Laat dan de broodnodige gegevens achter en dan nemen wij binnenkort contact met je op!

   zin in content?

   Share This