HOOGTEPUNTEN

Dag in dag uit zijn wij bezig met iets wat met entertainment te maken heeft. Als we geen bingo doen, dan maken we een video voor onze Youtube of staan we achter de bar te werken en luidkeels mee te zingen met de hele zaak! Hier een aantal van onze hoogtepunten om je een indruk te geven van hoe veel plezier wij maken tijdens deze (online) klussen!

HAARLEMSE HONKBALWEEK 2017

Nadat wij hadden besloten om samen een entertainment duo te gaan vormen, volgde al snel onze eerste opdracht. Wij mochten namelijk een week lang bier, frisdrank en water verkopen op de Haarlemse honkbalweek.

Wat begon met het verkopen van blikjes, eindigde al gauw met het entertainen van het gehele publiek. Na de gebeurtenis in de video links, wisten wij het zeker: ”wij gaan beroemd worden als het legendarische entertainment duo Kenneth en Andor.”

EERSTE BINGOSHOW 2018

 Na een aantal bingo’s, pubquizzen en entertainment opdrachten hebben wij in 2018 onze eigen bingshow gemaakt. Dit is een bingo en een show in 1. Hier zingen we met iedereen de longen uit ons lijf en doen de gekste spelletjes met alle deelnemers. In de HYPERBEWERKTE video rechts krijg je een kleine indruk van hoe zo’n bingshow eruit kan zien! 

 

!Let op de audio, met koptelefoon kan deze erg hard zijn!

 

HOGESCHOOL HVA INTROWEEK 2018

Ieder jaar worden wij tijdens de introweek geboekt om het entertainment te verzorgen voor alle toekomstige eerstejaars studenten. In Amsterdam ziet dat er vooral uit door veel bier te drinken en goed beschonken te bingo’en maar in Haarlem wordt er meer structuur van ons verwacht. Daar organiseren wij een Bingshow, draaien we als ‘het slechtste dj team uit Nederland’ en sluiten we ’s avonds aan als ‘Delano de Wit’ en ‘Ibiza Ken’ (onze alter ego’s) iedereen te entertainen en natuurlijk om zelf ook een borrel te doen, duh.

 

ONLINE BINGO & PUBQUIZ FESTIJN 2020

Natuurlijk staan wij liever voor een volle zaal mensen, maar door de huidige ontwikkelingen hebben wij de Online functie beaamt en zijn hier volledig in mee gegaan! Rechts een compilatievideo met vooral grapjes, liedjes en meligheid; Maak je geen zorgen, een volledige bingo of pubquiz bevat ook (moeilijke) vragen, interactie met elkaar via Skype of teams en een hoop zingen met elkaar!

BOEK ONS VOOR JOUW EVENEMENT!

Hopelijk hebben we je met deze hoogtepunten kunnen overtuigen dat je ons nodig hebt op jouw evenement! Zo niet, laat dan weten wat we wel voor je kunnen doen. Zo wel!? Klik op de knop en stuur ons een mailtje!

Share This