De anger-container, een concept dat wij zelf opgezet en geleverd hebben!

anger container

25/10/2022

Kunnen jullie een Anger Container maken? Sowieso! Maar wat is dat eigenlijk? 

In oktober 2022 mochten wij in opdracht van S4Events op het ZIN festival, georganiseerd door zes zorginstanties uit Noord-Holland, onze eigen Anger Container hosten.

In een Anger Container kunnen de deelnemers hun frustratie er letterlijk uit gooien met oud servies.

Van de opdrachtgever kregen we de vrijheid om onze eigen twist aan de Anger Container te geven. We ontwikkelde een concept waarbij het voor de deelnemers meer een experience werd dan alleen een bordje stuk gooien.

We vroegen de gasten waar ze boos of gefrustreerd over waren en schreven deze frustratie(s) op het servies. Vervolgens kregen ze van ons een helm, veiligheidsbril en handschoenen. Om deze look en het stuk servies met de frustratie te vereeuwigen maakten we een polaroidfoto. 

Dan was het tijd de frustratie aan gort te slaan. In de meeste Anger Containers doe je dat gooiend, maar bij ons hadden de deelnemers ook de keuze om ’t servies kapot te rammen met een honkbalknuppel. BAM! Alle frustraties eruit! Twee bordjes niet genoeg? Sla dan maar een heel servies kapot!

De bezoekers liepen weg met een hoop frustratie armer en een leuke gepersonaliseerde polaroidfoto rijker!

Ook een idee voor een vet entertainment concept? Of opzoek naar iets origineels op uw evenement? Laat ons het voor u produceren!

Share This